Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί να συνεργαστούμε;

Γιατί να αναθέσετε εργασία σ΄εμένα και τους συνεργάτες μου; Γιατί να ρισκάρετε να συνεργαστείτε με επαγγελματίαες που δουλεύουν μόνο μέσω internet και η επικοινωνία σας μαζί τους γίνεται μόνο μέσω email, skype και τηλεφωνικά; Είναι απλό: Εργαζόμαστε από τον χώρο μας, μόνο μέσω internet, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές τιμές! Μαζί γλιτώνουμε χρόνο και χρήμα ;-)

Η εποχή μας, προστάζει δραστικές λύσεις για την προώθηση της εταιρίας - επιχείρησης ή των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο! Χρειάζεται γνώση του αντικειμένου, άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (social media marketing) και φυσικά μια καλαίσθητη παρουσία στο internet. Αυτές τις υπηρεσίες αλλά και άλλες παρεμφερείς, μπορώ να σας τις προσφέρω και μάλιστα πιο οικονομικά απ' όσο ίσως πιστεύατε! Με συνεχή επικοινωνία (τηλέφωνα, email, skype) και αμοιβαία συνεργασία μπορούμε να φτάσουμε τη σελίδα σας (site - eshop - blog - social networking) όσο πιο ψηλά είναι εφικτό και να προσδώσουμε στην επιχείρησή σας το κύρος και την αναγνωρισιμότητα που της αξίζει!

Εάν έχετε απορίες στείλτε email στο servicesontheweb@gmail.com ή καλέστε με στο 6977 244607. Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη προώθηση της δουλειάς σας! Ευχαριστώ που είστε εδώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου