Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Δημιουργία προωθητικών banners και γραφικών!

Όσο όμορφη αισθητικά κι αν είναι η ιστοσελίδα σας, εάν τα banners  και τα γραφικά που την πλαισιώνουν δεν εκπληρώνουν τον σκοπό τους -δηλαδή την προώθηση των προϊόντων ή / και υπηρεσιών σας- τότε άδικος ο κόπος!

"Banners" στην αγγλική, σημαίνουν τα πολύχρωμα μικρά σημαιάκια που συνθέτουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, αισθητικά και πρακτικά ;-) Το ίδιο ισχύει και για τις ιστοσελίδες μας! Αποτελούνται από διάφορα μικρά ή και μεγαλύτερα "κομμάτια" που μεταφέρουν πληροφορία, κυρίως για τις υπηρεσίες ή / και τα προϊόντα σας. Το πόσο καλαίσθητα είναι και το πόσο επιτυγχάνουν το στόχο τους -δηλαδή την επικοινωνία-, εξαρτάται από τον επαγγελματία που θα επιλέξετε ;-)

Εμείς ειδικευόμαστε στη δημιουργία στοχευμένων και καλόγουστων διαφημιστικών banners και γραφικών για το website σας! Εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση και χαμηλές τιμές!

Θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το post, και φυσικά να μας ζητήσετε οικονομικές προσφορές και προτάσεις για τη βελτίωση της εμφάνισής της ιστοσελίδας σας!
Μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω, να μας καλέσετε στο 6977 244607 ή να στείλετε email στο servicesontheweb@gmail.com. Αν θέλετε ρίξτε και μια ματιά στη σελίδα μας στο Facebook. Ευχαριστούμε που είστε εδώ :-)

Photo via Pinterest - Marcia Bylina

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου